Телевизионен режисьор е крадецът от Супербоул

OFFNews 21 март 2017 в 18:11 3883 1

Мексиканец, работещ за международен телевизионен екип, е крадецът, свил фланелки на легендата Том Брейди. Екипът на героя от последния Супербоул изчезна от съблекалнята на стадиона в Хюстън. Брейди беше моторът за историческия обрат за Патриотите срещу Атланта.

Полицията в Мексико пусна снимки на безценната фланелка, носена от съпруга на манекенката Жизел Бюндхен. Тя е намерена в дома на Маурисио Ортега, който от години отразява Супербоул като режисьор за различни медии.

Като такъв телевизионерът е имал достъп до всички зони. Това личи от негови селфита с куп звезди на американския футбол. Сред тях и снимка с Том Брейди, направена още през 2005 година.

Интересното е, че  полицията намери в Ортега още един екип на Брейди. Той го е носил на финалите преди две години. Явно човекът пипа здраво от доста време.

В дома на мексиканеца има и каска на друг от участниците в последния Супербоул. Вероятно ще бъдат изровени и други реликви.

Само за последната фланелка на Брейди колекционерите даваха 100 000 долара. Предполагаше се, че тя вече е продадена на черния пазар.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови