Синовете на Тръмп разширяват империята му

OFFNews 13 февруари 2017 в 16:13 2740 1

По-големите синове на американския президент Доналд Тръмп - Ерик и Доналд-младши, започнаха активно да разширяват бизнес империята на Тръмп, която той им прехвърли след встъпването си в длъжност.

В интервю двамата обявиха, че не се нуждаят от помощта на баща си и смятат да продължат разширяването в бизнеса - в САЩ и в чужбина. 

Те вече са стартирали десетина международни проекта, а в следващите дни ще открият два готови обекта - игрище за голф в Дубай и хотел и небостъргач от веригата във Ванкувър, Канада. 

Двамата разширяват бизнес империята и на родна земя. Те планират нова бутикова верига хотели с името "Сайън", като е планирано отварянето на хотели от веригата в около 30 града. 

Компанията ще продължи да изпълнява и проекти, започнати преди Тръмп да поеме официално президентския пост. Сред тях са два курорта в Индонезия, небостъргачи в Индия и Уругвай, както и втори голф клуб в Дубай. 

Двамата братя ще трябва да решат и редица проблеми, свързани с избирането на Тръмп за президент, съобщи "Ню Йорк Таймс". 

Изданието припомня за командировка на Ерик в Уругвай, излязла на данъкоплатците близо 100 000 долара, които са отишли за хотелски сметки на придружаващите го агенти на "Сикрит сървис" и членове на персонала на посолството. Двамата братя ще трябва да разрешат още проблемите с решението на редица търговски вериги да спрат продажбата на облекло от модната линия на сестра им Иванка.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови