Мария Шарапова показа с какво си ляга

OFFNews 06 февруари 2017 в 21:46 8578 0

Бившата номер 1 в женския тенис Мария Шарапова сериозно се подготвя за написването на собствената си автобиография.

Маша, която беше заедно с първата ни ракета Григор Димитров известно време, не заспива преди да прочете няколко страници от световния бестселър в мемоарната литература - "The Glass Castle" на Джанет Уолс.

Книгата излиза през 2005 година и цели 261 седмици оглавява класацията по продажби на "Ню Йорк Таймс". В произведението се разказва за необичайното детство на четири деца, от които самата авторка е второ по възраст, покрай техните наистина необичайни родители - баща алкохолик и майка художничка. Маша има какво да научи като литературен похват от произведението, което е преведено на 22 езика, а само в САЩ са продадени над 2 милиона бройки.

New reading material. The Glass Castle by Jeannette Walls #BookClub

Снимка, публикувана от Maria Sharapova (@mariasharapova) на

Междувременно Шарапова разпали страстите на няколко фронта по време на краткото си посещение в родината, за да презентира собствената си серия бонбони. Първо тя възмути пуританите със секси рокличката си, с която гостува в популярно тв шоу.

Тя изглежда беше забравила да си сложи бельо, което не остана незабелязано. Покрай появата й в Москва организаторите на турнира от веригата на WTA в Санкт Петербург се размечтаха догодина да я видят, но мераците им бяха бързо охладени от агента й Макс Айзендбад. "Първо да разкарат няколко души от ръководството с големи усти и тогава ще видят Маша на техния турнир", отсече мениджърът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови