Шокираща загуба за Григор Димитров в Маями

OFFNews 25 март 2017 в 07:26 6302 2

Какво му става на Григор Димитров отвъд Океана? Свършиха тенис мегабайтите? Никол го разсея в шокозното имение в Ел Ей? Или нещо друго!

Не е ясно, но Гришо отпадна още във втория кръг на турнира от сериите "Мастърс" в Маями. И то след много слаб мач. Гришо беше елиминиран от 158-ия в света аржентинец Гуидо Пея в два сета - 3:6, 6:7 (4).

Българинът игра неузнаваемо и не се възползва от шансовете си да стигне до обрат. Във втората част той пропиля два сетбола, а в тайбрека допусна ранно изоставане, което не успя да навакса. Не му помогна и прекъсването заради дъжд.

След като в Индиън Уелс претърпя драматична загуба от Джак Сок в третия кръг, този път хасковлията разочарова многобройните си фенове на още по-ранна фаза. Българинът направи твърде много грешки, а в края се изнерви и не намери верните решения в разигравания, в които съперникът му изглеждаше, че губи.

Така за няколко дни в САЩ Гришо бързо се отклони от победния път, с който стигна полуфинал на  Аустрелиън Оупън, взе титлите в Бризбън и в София.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

77927

1

El Commandante

25.03 2017 в 09:13

Няма нищо шокиращо, просто Гришо игра като на приспивателни и съвсем логично падна, нищо кой знае кво не е станало.
Продължаваме напред.