Боровец предлага евтино пиене, секс и кръв

OFFNews 22 януари 2017 в 12:41 64694 7

Орди от загорели англичани наводняват малкия град Боровец в търсене на сняг, шотове и стриптизьорки. Така започва материал на вестник  "Сън" за зимния ни курорт. Младежите пренебрегват спусканията по пистите заради седемте стриптийз бара.

Питието е около един британски паунд, а шотовете вървят срещу два паунда, когато се случи  "happy hour". Според слуховете освен стриптийз в курорта има повече проститутки отколкото в прочутия лондонски квартал Сохо, продължава "Сън" . 

Този разврат обаче кара все повече скиори да изразяват възмущението си в TripAdvisor. "Курортът е на 95% пълен с мъже. Те се движат на големи компании и в 3 следобед вече са пияни. Виждахме боеве и кръв в снега на другия ден", пише почиващ в Боровец. Живея в Лондон и бях шокиран да видя повече "места" за секс или възрастни, отколкото съм виждал в Сохо.

Друг го подкрепя: "Храната е евтина. Но нощно време може да се чувстваш сигурен само в хотела. Това място е пълно със секс барове, а в тях или пред тях се вихрят непрекъснато свади. Ако се нуждая от секс ваканция, определено ще избера Боровец, но няма нужда да казвам, че няма да се върна там заради ските".

Трети е доволен: "Ако сте младеж, който обича да се напива и да хапва големи порции в пъба, това е вашето място. Ако сте платежоспособен, шансовете да се уредите с мацка, са големи. Но нямате ли пари, на практика са нулеви".

Четвърти е направо погнусен: "Никога отново! Курортът е пълен с шумни барове, стриптийз и пияни британци. Това място е като Магалуф (б.а. курорт в Майорка) със сняг".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

77927

7

El Commandante

22.01 2017 в 21:32

Професора е прав за Сохо, потвърждавам.

25665

5

Victimized

22.01 2017 в 18:07

"Евтината пиячка и пичките ВИНАГИ ще привличат хора братле, ВИНАГИ."

Така е, но остава проблема с печалбата на парче. Аз лично смятам, че навсякъде трябва да има такива "по-свободни" зони, доказало се е като печелившо, определено. Проблема обаче е, че при нас и не само тези неща винаги са под масата. Легализацията на всичко което е личен избор на хората и което не пречи или заплашва останалата част от обществото, определено е стъпка към реална либерализация.
Пълната свободия обаче не е полезна за никой, а оставянето на толкова много услуги в сивия и черния сектор, определено не е полезна за развиването на общество.

77927

3

El Commandante

22.01 2017 в 16:56

"Едва ли е нужно да се обяснява, че този начин за правене на бизнес е от днес за утре"

Не мога да се съглася.
Ето например Патая си съществува открай време и нема изгледи да се закрие.

Евтината пиячка и пичките ВИНАГИ ще привличат хора братле, ВИНАГИ.

77927

2

El Commandante

22.01 2017 в 16:53

Ако си мислите че Банско е много по-различно, директно от мястото на събитието: не е.
Същата работа-пиячка, пички и така.
За разлика от Боровец обаче, в Банско има по-добри писти, въпреки че инфраструктурата е У-ЖАС.
На тоя курорт РЕЗКО му требва още един кабинков лифт и то нормален-бърз с големи кабинки и също така има спешна нужда от повече паркоместа.

На Бъндеришка поляна и на Шилигарника мое да си намерите места за паркиране само и единствено ако сте горе преди 10, след тва-забраи, особено уикендите е такава гмеч че нема накъде.

25665

1

Victimized

22.01 2017 в 14:10

Еми, зимния слънчак..... На българите като че ли не ни остана нищо с което да можем да привличаме туристи, или просто ни мързи адски много и за това избираме лесното, дай им евтино пиене и проститутки и ето ти просперитет. Малко като стратегическите инвестиции дето реве за тях Роска. Едва ли е нужно да се обяснява, че този начин за правене на бизнес е от днес за утре, като всичко тук. Нормално е при положение, че управляващите управляват на парче, лъжат на парче, и реформите им са отгоре отгоре, бизнесите които не са на "наши" хора не трябва да съществуват и така до където стигнем.....