Промени в паркирането в София - днес заради мач, от утре заради ремонта по ''Патриарх Евтимий''

OFFNews 27 април 2024 в 07:30 2168 0

Паркиране

Снимка БГНЕС/архив

Движението в центъра на София се променя днис заради футболната среща между ЦСКА и "Левски". Дербито от първия плейофен кръг в първенството е днес от 16.15 часа на Националния стадион "Васил Левски".

От 08:00 часа до приключване на мача се забраняват престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на участниците в мероприятието, на паркинга на моста пред националния стадион.

Полицията предприема мерки за опазване на обществения ред, като ще бъдат използвани дронове и видеокамери за установяване на нарушители. Около стадиона ще има пунктове за проверка, забранено изпозлването на пиротехника. 

От утре ще има промени в престоя и паркирането на бул. "Патриарх Евтимий" и бул. "Ген. Скобелев". Причината е ремонт и въвеждане на нова постоянна организация на движението по бул. "Патриарх Евтимий", бул. "Витоша", ул. "Проф. Фр. Нансен" и бул. "Ген. Скобелев. 

Столична община съобщи къде са забранените места: 

от 20 ч. на 28 април до 24 ч. на 1 май по бул. "Витоша" в участъка от бул. "Ген. Скобелев" до бул. "Патриарх Евтимий";
от 20 ч. на 29 април до 24 ч. на 2 май по бул. "Патриарх Евтимий" в участъка от ул. "Граф Игнатиев" до ул. "Проф. Фр. Нансен";
от 20 ч. на 30 април до 24 ч. на 3 май по бул. "Патриарх Евтимий" в участъка от ул. "Проф. Фр. Нансeн" до бул. "Христо Ботев";
от 20 ч. на 30 април до 24 часа на 3 май по бул. "Ген. Скобелев" в участъка от бул. "Христо Ботев" до пл. "Руски Паметник";
от 20 ч. на 28 април до 24 ч. на 5 май по ул. "Проф. Фр. Нансен" в участъка от бул. "Васил Левски" до бул. "Патриарх Евтимий".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков