Мозер: Радан Кънев е малко като пиле в кълчища

OFFNews 02 август 2015 в 10:46 14574 15

Радан Кънев е малко като пиле в кълчища, а как земеделецът Николай Ненчев е начело на министерство - с пълзене, казала рогатата гадинка. Това заяви д-р Анастасия Мозер, която преди дни получи орден "Стара планина - Първа степен", по Нова тв. 

В Америка не се говори често за България, страната ни се споменава само във връзка с някой мошеник, разказа още бившият лидер на земеделците у нас д-р Анастасия Мозер. Но аз нямам лошо самочувствие, че съм българка в САЩ, допълни тя.

Ние сме най-бедната държава в ЕС, което е срам и позор. Защото много се краде. Хората спряха да вярват, защото политиците не се интересуват от обикновения български гражданин. Била съм в парламента, но не съм си купила два-три апаратамента или комплекси по морето, коментира още Мозер. 

Лютви Местан е интелигентен човек, той се възползва от обстоятелствата, които другите му предоставят в парламента, посочи тя и припомни, че "не е луд, който яде баницата". 

С Иван Костов имахме комуникация. Той е много лоялен и привързан към своята партия и в името на това е готов да мине през трупа на всеки, което не е хубаво, коментира още тя. 

Д-р Анастасия Мозер е дъщеря на земеделския лидер д-р Г. М. Димитров и дългогодишен лидер на Земеделския съюз. В българската политика се включва през 1992 г., когато се завръща в България след промените. Избрана е за Главен секретар на БЗНС “Никола Петков”. След обединението на партията с БЗНС “Единен” е Главен секретар на БЗНС от 1992 до 1997 г. Анастасия Мозер е основател и лидер е БЗНС-Народен съюз и съпредседател на коалиция “Народен съюз”, която е част от управлението на ОДС.
От 2008 г. до 2011 г. е председател на ПП Обединени земеделци.
Анастасия Мозер е народен представител в ХХХVІІ, ХХХVІІІ, ХХХІХ и ХL Народно събрание, зам.-председател на ХL Народно събрание.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!