Мадона е открита в безпомощно състояние, отлага световното турне

OFFNews 29 юни 2023 в 07:46 8690 0

Мадона

Снимка Getty Images

Мадона

Мадона е била намерена в безпомощно състояние и откарана в болница в Ню Йорк в събота, съобщи Би Би Си. 

64-годишната певица е настанена в интензивно отделение със сериозна бактериална инфекция.

Според нейния мениджър Гай Озари инфекцията е довела до "няколкодневен престой" в интензивното отделение. Мениджърът допълва, че се очаква Мадона да се възстанови напълно, но все още е под  медицински грижи.

Очакваше се 64-годишната Мадона да започне турнето си с 84 дати следващия месец. Заради състоянието ѝ обаче то се отлага. 

"Ще споделим повече подробности с вас веднага щом ги получим, включително нова начална дата за турнето и за пренасрочени концерти", допълва мениджърът на поп звездата. 

Поп иконата смяташе да отпразнува 40-годишнината от пробивния си сингъл Holiday.

Турнето, наречено Celebration Tour, това ще бъде завръщането на певицата на арени и стадиони след нейните експериментални, театрални шоута Madame X през 2019 и 2020 г.

Турнето трябваше да започне на 15 юли във Ванкувър, Канада, последвано от две дати в Сиатъл, започващи на 18 юли. Celebration Tour щеше да продължи в Съединените щати и Канада до началото на октомври, преди да се отправи към Европа.

Обявяването на турнето през януари предшества новината, че планираният биографичен филм за поп певицата, който се разработва от 2020 г. с Universal Pictures, е бил отменен. Злополучният филм, който направи заглавия заради предполагаемия си изтощителен процес на прослушване, трябваше да бъде режисиран от самата Мадона.

При обявяването на турнето през януари тя се обърна към феновете си с думите: "Развълнувана съм да изпея възможно най-много песни с надеждата да дам на феновете си шоуто, което чакаха".

Най-големите хитове на Мадона обхващат няколко десетилетия - включително Into The Groove (1985), Like A Prayer (1989), до Vogue (1990) и Hung Up (2005).

Вероятно Мадона - която е силно затворена по отношение на здравето си - е била в последния етап от режима на репетиции в подготовка за турнето.

През 2009 г. тя бе наградена със Световен рекорд на Гинес за най-касово музикално турне от жена изпълнител, след като завърши турнето си Sticky & Sweet.

Американското списание Forbes я посочва като 45-ата най-богата жена, която сама е изградила живота си в САЩ с приблизително богатство от 580 милиона долара и която е спечелила около 1,2 милиарда долара от турнета.

Мадона има шест деца. Миналата седмица поп звездата публикува до своите 18,9 милиона последователи в Instagram поздрав към своите 10-годишни дъщери близначки за завършването на основно училище.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови