В Ценово уплашени след нападението над възрастната жена, досега нямало такива случаи

OFFNews 22 май 2020 в 08:44 4333 1

Възрастната жена, която беше пребита и ограбена в русенското село Ценово, е изписана от болницата и е при свои близки в Русе, съобщи БНТ. 

По непотвърдена информация мъжът е разбил с крак външната врата на къщата, а вътрешната отключил с шперц. Може би жертвата и извършителят са се познавали. 

Преди полунощ млад мъж разбива входната врата на двора, прави същото с тази на къщата. Нахлува, заплашва възрастната жена с убийство, след което я пребива и насилва. Открадва последните й 100лв., след което отново я заплашва и побягва в неизвестна посока. 

От изживения шок и ужас жената първоначално не подава сигнал в полицията. Това се случва чак на сутринта, когато е открита от съседи. Хората в Ценово са силно притеснени, защото до този момент не са имали подобен случай. 

През целия ден вчера селото беше подложено на абсолютна полицейска блокада. Жандармерия проверяваше всички коли, влизащи и излизащи от селото.

По непотвърдена информация възможно е извършителят да е от село Раданово, но това тепърва ще се изяснява. Издирването продължава. Блокадата беше премахната късно снощи. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови