Българин в Чикаго в кома след като сънародник нарочно го прегази

13 юни 2013 в 08:02 4126 6

Чикагска полиция
Chicago Police gather evidence on the city's West Side, Wednesday, Oct. 29, 2008, near the site where 7-year-old Julian King, nephew of singer and Oscar winner Jennifer Hudson, was found shot to death in an SUV on Monday. (AP Photo/NAm Y. Huh)

31-годишен българин, който живее в Чикаго, се бори за живота си в болница, след като е бил блъснат нарочно с автомобил от друг наш сънародник, съобщи bTV.

В деня на престъплението пострадалият Ивайло Иванов е бил в заведение на една маса с блъсналия го 25-годишен Станимир Дойчев, разказват свидетели. Скандалът последвал на паркинга на заведението, не се съобщава какъв е бил поводът. Станимир се качил на автомобила си и блъснал Ивайло, който бил близо до джипа си.

Общи приятели на Станимир и Ивайло в социалната мрежа фейсбук, съобщиха, че 25-годишният българин е написал като статус след катастрофата „Готино е да удариш колата на някого, докато е паркирана. Наистина харесвам предницата си. Надявам се да умреш!”.

31-годишният Ивайло от Разград е кома и е настанен в чикагска болница с черепно-мозъчна травма.

Приятелите на пострадалия мъж казват за него, че е "много добър човек, много възпитан. Всеки, който го познава, би потвърдил. Никога с никого не се е заяждал, не е влизал в пререкания. Просто това беше шок за всички това, което стана”, пишат познатите му.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови