Бойко: Думите на Станишев отлитат, направеното от нас остава

28 ноември 2012 в 13:43 1465 0

Бойко Борисов. Снимка: БГНЕС
Бойко Борисов. Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов отново не пропусна да се заяде с бившия премиер Сергей Станишев при поредното рязане на ленти на ремонтиран път."Да кажа още веднъж на Станишев – думите му отлитат, не ги чувам, направеното от нас остава", обяви той при откриването на кръстовището на две нива пред Телевзиионната кула в София.

„Догодина правим Семинарията, до края на годината ще стане кръстовището на Военномедицинския институт, а сега – Северната тангента, всичко е платено, в момента се проектира. Мечтите на много поколения софиянци - да имат метро, Южна дъга, да имат кръстовища, естакади и подземни паркинги се видя, че са изпълними”, поясни Борисов.  посочи още министър-председателят Бойко Борисов.

Не по-малко колоритен беше знеполският епископ Йоан, който е абониран за освещаването на нови обекти в София:

"В последно време ние често чуваме различни човеци да казват: "Ама отново магистрала и път." Е, да, де, ама за да видим нашата красива родина, трябва да минем по път. Така че в друг аспект, слава Богу, че има пътища, слава Богу, че можем да минем, защото Господ Иисус Христос казва: "Аз съм пътят, истината и животът." Трябва да знаем пътя, за да знаем накъде вървим и накъде отиваме".

Това заяви знеполският епископ Йоан при освещаването на новото кръстовище на две нива при телевизионната кула в София.

Очаква се новото кръстовище на две нима на бул. "Драган Цанков" и алея Яворов да отпуши трафика в този участък. 

Докато Борисов и кметът Йорданка Фандъкова откриваха новото кръстовище, младежи организираха демонстрация срещу разрушаването на велоалея при ремонта на бул. "Драган Цанков".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки