БСП: "Не правим чистка, обновяваме се"

Николаос Цитиридис 23 март 2013 в 15:25 1859 3

Сергей Станишев   Снимка: Сергей Антонов
Сергей Станишев Снимка: Сергей Антонов

Лидерът на БСП Сергей Станишев обяви, че в партията не се провежда чиста. Според него социаистите са в "процес на обновяване".

До вторник ще бъдат обявени предложенията за водачите на листи при социалистите.

Станишев добави, че за него е важно тези хора да бъдат с ясни позиции, които да допринесат за работата на парламент, който е ефективен, и да помогнат за максимално доверие в партията.

За Румен Петков Станишев каза , че е политическа фигура и има сериозни качества. "В последните два дни се срещнах с всички областни ръководства в нашата партия. Като цяло настроението на нашите членове е много взискателно към нашите кандидати за народни представители, много по-взискателно от всеки друг път”, допълни Сергей Станишев пред Нова ТВ.

Лидерът на червените смята, че ситуацията и исканията на протестиращите са оздравителни за държавата. Той посочи, че ако една партия иска да оцелее в този момент, трябва да се промени.

По думите на Станишев в БСП са наясно в какво състояние ГЕРБ е оставил кабинета и, че тази година ще бъдат много внимателни със предизборните си обещания.

Политиката не е игра, не е някакво мачле, поне за мен.Това е сериозно нещо и трябва да се отнасяш сериозно към него”, добави той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки