Прокуратурата в Бургас се зае със Сидеров

Юлиан Христов 08 юли 2013 в 15:10 10116 16

Волен Сидеров пристига въоръжен с пистолет на работа в парламента. Снимка: Булфото
Волен Сидеров пристига въоръжен с пистолет на работа в парламента. Снимка: Булфото

Районната прокуратура в Бургас се е заела със случая, при който лидерът на "Атака" Волен Сидеров и депутати от неговата партия влязоха в конфликт с телевизионен екип на бензиностанция в петък следобед.

Група депутати от националистическата партия, сред които Десислав Чуколов и Деница Гаджева, на път към Бургас са били посрещнати от екип на телевизия „Скат“ на местна бензиностанция. По думите на собственика на тв „СКАТ“ Валери Симеонов, екипът му отишъл за интервю, но бил посрещнат с ритници от депутатите. Операторът Светлан Атанасов бил ритан от Сидеров, а Деница Гаджева блъскала и ритала репортерката Ваня Чечева, каза тогава Симеонов.

Още в петък материалите по случая са предадени в Районната прокуратура, обясниха за OFFNews от полицията в Бургас. Полицаите са иззели записите от камерите на бензиностанцията и от камерите на бургаската телевизия. Разпитани са и свидетели, като всички материали са в прокуратурата. 

От своя страна Волен Сидеров отвърна на удара - бургаски медии съобщиха, че той е подал сигнал в областната управа за това, че телевизията на Симеонов незаконно е експлоатирала оптично трасе от гр. Несебър до Св. Влас. Лидерът на "Атака" е внесъл и още един сигнал - за незаконно поставени сателитни антени върху сградата, в която се помещава телевизия "Скат". Сидеров имал намерение и да сезира прокуратурата за това, че телевизията на Симеонов излъчвала порнографски материали.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews