Американец смята, че UFC е ударила дъното с Хабиб

OFFNews 24 декември 2018 в 13:49 4579 3

Американският боец от смесените бойни изкуства Колби Ковингтън смята, че най-популярната верига в спорта UFC е стигнала дъното заради Хабиб Нурмагомедов.

Американецът не за първи път се изказва критично по адрес на състезаващия се под флага на Русия дагестанец. Повод за думите му отново стана поведението на Хабиб след мача с Конър Макгрегър, когато той прескочи огражденията на октагона и налетя на човек от публиката, оказал се един от треньорите на Макгрегър.

"По-лошо от това не може да бъде. Достигнахме абсолютното дъно, след като любителят на овцете Хабиб излезе от октагона и постави под заплаха живота на невинни хора. В наши дни всичко продава", коментира Ковингтън пред сайта MMA Fighting.

Самият Ковингтън е доста противоречива фигура, тъй като непрестанно привлича вниманието със смелите си заключения. Той също така определи Макгрегър като "свършил със спорта наркоман", а всички бразилци за "мръсни животни, които ще бие наред".

"Аз съм лошият герой. В реалния живот побеждават само лошите и злодеите", казва в свое интервю американецът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10571

3

Hissarion

07.01 2019 в 10:53

Този по-скоро е смешният герой. На който останалите състезатели и публиката се смеят.

11730

2

Батко

25.12 2018 в 12:27

Всъщност е прав. Хабибата е обикновен козое*. Обаче трябва да се признае, че бойците от тая част на света превъзхождат англо-саксите. Така че тоя да бъде политкоректен, щото Хабибата мое го обърка с коза още на ринга :)

4245

1

rrr11

24.12 2018 в 15:49

За всичко е прав, UFC, Конър, Хабиб, бразилци и т.н. Всичко вече е театър с цел повече спонсори и тв права. Само баламурниц иго гледат това.
 
X

Да помогнем на украинските деца!