Битката между Кобрата и Джошуа може да бъде отложена с месец

OFFNews 18 март 2020 в 13:32 2210 0

Промоутърът на световния шампион в тежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа - Еди Хърн разкри, че сблъсъкът между британеца и Кубрат Пулев може да бъде отложен с един месец и да се проведе през юли.

Двамата трябваше да се изправят един срещу друг на 20 юни на стадион "Тотнъм Хотспър". Това обаче може да бъде осуетено от разрастващата се епидемия на коронавирус във Великобритания.

Припомняме, че вчера стана ясно, че европейското първенство е отложено за следващата година, за да могат първенствата в Европа да бъдат довършени през лятото. Това означава, че стадионът на "шпорите" може да не е свободен за въпросната дата.

"Все още има много време до 20 юни и се надявам да реализираме тази дата. Разговаряме с Тотнъм, за да сме сигурни, че има разбирателство.

Разбира се, решението на Висшата лига ще бъде от голямо значение за много други спортове. Има планове и този мач да се проведе на друга дата.

Вече има потенциални мачове за това мачът да бъде през юли. Все още нямаме конкретна дата и се надяваме, че ще реализираме 20 юни", каза Хърн пред "Sky Sports".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови