Макгрегър пресуши половин бутилка уиски след загубата от Мейуедър

OFFNews 27 август 2017 в 12:21 11811 2

Ирландската звезда в смесените бойни изкуства Конър Макгрегър направи пари дори и след загубата от Флойд Мейуедър в Мача на века в Лас Вегас.

Макгрегър отстъпи с технически нокаут в десетия рунд при дебюта си като професионален боксьор, а американецът записа 50-а юбилейна победа и обяви край на кариерата си.

На пресконференцията след мача Макгрегър се появи с бутилка ирландско уиски, носещо като марка неговото прозвище - The Notorious. Докато отговаряше на въпросите той успя да пресуши половин бутилка.

Със сигурност ирландецът е грабнал крупна сума от производителя, за да рекламира продукцията му пред милиони.

"Забавен бой беше. Надявам се да е харесал на всички", коментира Макгрегър, който продължи да настоява, че реферът е постъпил неправедливо като е прекратил двубоя. Според него той е имал сили да издържи докрая, а защо не и да грабне победата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20699

2

Новак

28.08 2017 в 07:18

Все си мисля, че се "пресушава" цяла бутилка - половинка или изпиваш или допиваш. Само че като отделиха толкова място и време на някакви идиоти и някакво многомилионно шоу не знам защо в рубриката спорт, защо не написаха два реда, че феновете на Зенит (Санкт Петербург) почетоха 140 годишнината на боевете при Шипка?

13507

1

Уникална победа и загуба за Демокрацията.
Моля, информирайте ни, за първото мастурбиране на бойците, след героичния мач!!!
 
X

Какво трябва да знаем за коклюша