Треньорът на Фюри: Изучаваме всички дребни неща, които Уайлдър прави на ринга

OFFNews 05 ноември 2018 в 14:11 1557 0

Треньорът на Тайсън Фюри - Бен Дейвисън сподели, че внимателно се изучават навиците и дребните детайли около Дионтей Уайлдър преди битката между шампиона на WBC и Циганския крал.

"Без съмнение това ще бъде битка, изпълнена с много събития. Двамата са опасни и уникални боксьори. Това ще бъде епична битка.

Всички боксьори в тежка категория могат да удрят, всеки може да ви съзаде проблеми след прецизна тупалка в брадичката. Не сме се фокусирали върху силата на Уайлдър, а върху неговата подвижност, бързина и нестандартност.

Изучаваме неговите навици и обръщаме внимание дори на най-дребното нещо, което прави на ринга. Такива битки могат да извадят най-доброто от Фюри. Той е боксьор, който действа по-добре, когато противникът му е по-добър от него.

Познавам Тайсън добре и знам, от какво се нуждае всеки ден, когато се събужда и отива в залата. През тази година взаимотношенията ни се задълбочиха. Дори и на външен вид, можете да видите колко много е постигнал.

Това изисква голяма воля и постоянство. Той свърши много работа върху физиката си и това е само част от онова, което той показва в тренировките", каза Дейвисън.

Мегасблъсъкът между Фюри и Уайлдър ще се проведе на 1 декември в зала "Стейпълс Център" в Лос Анджелис.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков