18 левскари още пишат показания в полицейското управление на Задар

OFFNews 13 юли 2017 в 11:37 2645 0

Агитката на Хайдук е пълна с хулигани, така че левскарите в Хърватия трябва да внимават

От Министерство на вътрешните работи, не може да им се отрече, следят изкъсо случките с феновете на Левски в Хърватия. Последната информация гласи, че български запалянковци още пишат обяснения за палежа на автомобил в Задар. Двете агитки се сблъскаха преди мача от Лига Европа между Хайдук Сплит и Левски от Лига Европа.

Ето актуалната информация на МВнР:

"Към 11.00 ч 18 български граждани, привърженици на ФК „Левски“, са все още в полицейското управление на гр. Задар, за да предоставят писмени показания във връзка с инцидент с опожарен български автомобил и поредица от сблъсъци с фенове на ФК „Хайдук“ (Сплит).

Трима български граждани са с леки телесни наранявания в следствие на инцидента през изминалото денонощие. Един от пострадалите е със счупена ръка. На тримата български граждани е оказана медицинска помощ и са изписани от болничното заведение.

Българският посланик в Загреб Таня Димитрова е получила уверенията на хърватските власти, че подпалването на българския автомобил се третира от закона като тежко криминално деяние и инцидентът ще бъде разследван.

Българското посолство остава в постоянен контакт с местните власти и с българските граждани".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews