Арда излезе на трето място в Първа лига

OFFNews 11 декември 2020 в 20:03 1796 0

Отборът на Арда излезе на трето място в Първа лига след равенство 1:1 с новака ЦСКА 1948 в Кърджали. Двубоят беше от 16-ия кръг и през първото полувреме на терена преобладаваше битката.

През първите 45 минути и двата тима си размениха по няколко положения, но не стигнаха до гол. След почивката гостите от София откриха чрез ветерана Мартин Камбуров, който се разписа в 61-ата минута, след като се появи в игра като резерва. Четвърт час преди края Иван Коконов изравни от дузпа, отсъдена за нарушение на Димитър Пиргов срещу Жуниньо.

"Разделихме по едно полувреме. Не влязохме добре в мача, коригирахме някои неща през второто полувреме и можем да бъдем много по-доволни. За жалост не можахме да задържим резултата или да вкараме втори гол.
Първото полувреме не бяхме на нивото, което искахме.

Корекциите за втората част донесоха нужната промяна. Имахме проблеми с посрещането на централните им защитници, което водеше до численото им предимство в центъра.

Не сме доволни, може и по-добре да бъде класирането. Но срещу отбори, които се борят за топ 6, показахме, че играем добре. Проблемите ни идват срещу отбора най-горе - Лудогорец. Още нямаме рецепта срещу тях, но и това ще стане.

Те напълно ни надиграха, срещу всички други можехме да вземем точки", коментира мениджърът на ЦСКА 1948 и легенда на българския футбол Красимир Балъков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews