Барса Брацигово иска мястото на ЦСКА 1948 след донос

ОFFNews 09 юни 2017 в 15:47 2768 0

Продължава да бъде гореща битката за Югозападната "В" група, която иначе приключи на терена. Тази сутрин ръководството на ФК Брацигово входира жалба срещу ФК ЦСКА 1948 и поиска служебна победа с 3:0 в баража.

Според хората в Барса, както скандира самата агитка от Брацигово, "червените" са участвали неправомерно в мача в Самоков, тъй като не са подали молба за членство в БФС нито за временен, нито за постоянен член.

От щаба на брациговци се надяват молбата им да бъде разгледана от председателя на Зоналния съвет в София Валентин Чакъров и от следващия сезон те да могат да участват в Югозападна Трета лига.

Сигналът е подаден, след като тимът от Брацигово се е посъветвал със служители на ЦСКА-София, твърди Спортал. Един от тях вече се похвали във фейсбук, че именно той е дал идеята на Брацигово да пусне жалба.

Думите му са запечатани из социалните мрежи, но не ги публикуваме, тъй като вероятно става въпрос за самостоятелна акция на въпросния служител, а не за решение на ръководството на ЦСКА-София.

Готови сме веднага да публикуваме позиция от "Армията", въпреки че едва ли има нужда, тъй като не вярваме, че клубът на Гриша Ганчев може да се забърка в толкова долни интриги.

Иначе ЦСКА 1948 спечели честно баража с Брацигово след дузпи. В другия плейоф ФК Кюстендил удари 3:1 Елин Пелин и ще попълни състава на Югозападна "В" група.

Източник от БФС заяви, че от ЦСКА 1948 са напълно изрядни. Участват със заявка, временен статут дава Изпълкомът, постоянен  Конгресът на БФС. Това не зависи от "червените". В подобно положение всяка година играят десетки отбори, тази година са още 12 освен ЦСКА. 

Догодина дивизията ще е в уникален състав и ще бие по интерес всички останали във футбола ни. Срещу аматьорския ЦСКА 1948 и Кюстендил се изправят отбори с традиции като Миньор, Беласица, Рилски Спортист, Вихрен.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews