Бойкот в Левски срещу треньора, гилотината пада до часове

Ивайло Йолчев 05 юни 2017 в 14:56 2881 1

Снимка Спортал

В тотална изолация е изпаднал треньорът на Левски Николай Митов, научи OFFNews. Далеч преди срамния мач с Верея ръководни фактори са отрязали контактите с Жадното.

Мъката на Герена от неделя вечер и недоволството на  запалянковците най-вероятно ще принудят управата да освободи Митов. Прогнозите са, че това може да стане в близките часове.

Спортният директор Боримиров се кълнеше снощи, че треньорът остава. Самият Митов също говореше за още година работа при "сините".

На резултатите да плачевни. При Митов, който пристигна тази пролет от Септември, Левски има отрицателен баланс - 5 победи, 4 равенства и 6 загуби при голова разлика 17:18.

Публиката иска оставките още на Даниел Боримиров и махането на Спас Русев, затова е вероятно Жадното да бъде жертван веднага, иначе не се знае накъде ще избие напрежението.

Още повече, преди мача с Верея спецът е бил отрязан категорично за исканата селекция. Той предоставил списък с над 5 имена от чужбина, повечето от Холандия. Според запознати повече от прилични играчи с по около 7-8 хиляди евро заплата на сезон.

От ръководството отвърнали, че няма пари и отпратили Митов. Така никой не знае какво ще става в Левски с правенето на отбор.

В същото време обаче новите нападатели Жуниор Мапуку и Серджиу Буш не са по-евтини. Първият ще прибира около 7 000 евро на Герена, а вторият 10 000 евро. Логичен е въпросът кой е довел двамата чужденци, след като явно не става въпрос за желания на Митов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови