Гласят Роналдо за трансфер в Ювентус

OFFNews 01 юли 2018 в 11:18 5869 0

Суперагентът на португалската мегазвезда Кристиано Роналдо Жорже Мендеш е задействал своите контакти, за да уреди трансфер на клиента си в Ювентус, гръмна торинското издание "Тутоспорт", цитирано от Гонг.

Според информацията тази седмица португалският импресарио смята да сложи край на 11-годишната вражда с италианския гранд. Реално това вече се случило с успешното приключване на сделката за Жоао Кансело, която вля 40 милиона евро в касата на Валенсия.

В същото време съвсем логично е налице небивал интерес към следващия ход на Роналдо, който направи сериозни намеци, че ще напусне Реал Мадрид след спечелването на безпрецедентните 3 поредни отличия от Шампионската лига.

Този път разривът между 33-годишния нападател и президентът на Реал Флорентино Перес изглеждал окончателен, макар двамата да са имали разногласия и преди.

В момента петкратният носител на "Златната топка" преценява опциите си, а Ювентус определено би представлявал интересно предизвикателство. Торинци завоюваха 7 поредни шампионски титли в Серия А и не крият, че най-голямата им амбиция е прекъсването на 23-годишната суша без трофей от Шампионската лига.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Какво трябва да знаем за коклюша