Грешникът Кепа се извини на Челси и феновете

OFFNews 26 февруари 2019 в 11:11 1766 0

Вратарят на Челси Кепа Арисабалага поднесе своите извинения за непокорното си отношение по време на финала за Купата на Лигата срещу Манчестър Сити, в който "сините" от Лондон загубиха след изпълнение на дузпи.

Стражът предизвика невиждан скандал в края на продълженията. Тогава Кепа отказа да бъде сменен, а след няколкоминутна размяна на реплики с мениджъра Маурицио Сари.

Италианският специалист вбесен се върна в тунела на "Уембли". След двубоя обаче и двамата обявиха едно и също - че става дума за недоразумение. В крайна сметка той ще олекне с една седмична заплата в лондонския клуб, а парите ще отидат за благотворителност.

"Мислех много за събитията от неделния мач. Направих голяма грешка и искам да се извиня публично както на клуба и на феновете, така и на Маурицио Сари и специално на Уили Кабайеро, моят съперник за вратарския пост.

"Ще приема наказанието си, което клубът определи, защото не постъпих правилно. Макар да имаше недорзумение аз направих голяма грешка по начина, по който се разигра тази ситуация", каза Кепа пред "Скай Спортс".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки