Юнайтед отново се насочи към Бейл

OFFNews 28 август 2017 в 14:21 1206 0

Манчестър Юнайтед предлага 100 милиона евро на Реал Мадрид за Гарет Бейл, твърдят медиите в Англия. Преди време тимът пак проявяваше интерес към уелсеца, но до трансфер не се стигна.

28-годишният футболист пристигна на "Бернабеу" срещу точно толкова през 2013 г. от Тотнъм, но е на път да се превърне в резерва, след като Кристиано Роналдо се върне в строя. Португалецът е наказан за още два кръга.

Бейл получава все повече критики за представянето си с екипа на испанския шампион, а медии и фенове направо опитват да наложат на треньора Зинедин Зидан да го остави резерва за сметка на Марко Асенсио.

С него в състава си Реал е непобеден във всичките си 12 шампионатни срещи – 10 победи и 2 ремита. 21-годишният талант първо се разписа при успеха с 2:0 над Барселона за Суперкупата, а в неделя вечер вкара два гола за 2:2 срещу Валенсия в Мадрид и даде сериозна заявка за титулярно място.

То ще е за сметка на Бейл и Манчестър Юнайтед опитва да се възползва от ситуацията с примамливо предложение за 28-годишния футболист.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews