Левски изпусна Крумовград с 10 души

OFFNews 10 март 2024 в 17:49 1291 2

Левски

Снимка Официален сайт на Левски

Левски загуби точки

Отборът на Левски надигра Крумовград с човек по-малко, но не успя да стигне до гол и двата отбора направиха нулево равенство в мач от 24-ия кръг на българската футболна efbet Лига.

С това "сините" поведоха с точка на Локомотив Пловдив на четвъртото място, а Крумовград е с една пред Ботев Пловдив на осма позиция.

Левски натисна Крумовград в първите минути на мача, но не създаде много положения. Най-големите опасности дойдоха от фронтални удари от дъгата, като първо Асен Митков изпрати топката в тялото на Янко Георгиев, а след това Марин Петков уцели стената от статично положение.

Крумовград се защитаваше компактно и опитваше да пресира защитниците на Левски при изнасянето на топката, а една от тези ситуации се оказа ключова. В 40-ата минута Патрик Луан отне топката от Патрик-Габриел Галчев, който го фаулира като последен в защитата. Главният съдия Ивайло Ненков изгони юношата на "сините" с директен червен картон и Левски остана с човек по-малко за следващите 50 игрови минути.

Второто полувреме обаче започна с положение за "сините". Появилият се на почивката Евертон проби по дясното крило и центрира за Джавад Ел Джемили, който стреля слабо от трудна позиция. В следващите минути и Цунами и Рикардиньо получиха възможности да вкарат, но не успяха.

Левски бе най-близо до гол в 67-та минута. Ел Джемили получи топката по дясното крило и опита много техничен удар към далечния ъгъл, но уцели напречната греда. Играта обаче продължи и топката стигна до Карлос Охене, който бе неточен от около 20 метра.

В последните минути играта бе много накъсана и в крайна сметка Левски и Крумовград завършиха наравно 0:0.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2550

2

alfakentavur

11.03 2024 в 18:54

Нищо подобно. Левски изпусна селското отборче.

-685

1

Козин Човков

10.03 2024 в 23:20

Нищо подобно. Крумовград изпусна милиционерското отборче.
 
X

Да помогнем на украинските деца!