Левски отбеляза рождения ден на Гунди (видео)

Донислав Донев 04 май 2017 в 15:56 2982 0

Снимка Донислав Донев

Бурята в София не уплаши левскарите, които под дъжда почетоха 74-ия рожден ден на клубната легенда Георги Аспарухов. Цветя и венци пред паметника на Гунди на стадиона поднесоха ръководители, треньори, играчи, юноши от школата, обикновени запалянковци.

„Ще подписваме договор с един футболист, затова ще ви помоля за по-кратко интервю. Казва се Николай Кръстев, за 3 години ще подпише договор, ние му имаме пълното доверие. Юноша на клуба, на когото много вярваме, и мислим, че пред него има бъдеще”, каза спортният шеф Боримиров.

Вратарят Кръстев беше преотстъпен в Несебър, но се върна на Герена и направи феноменален мач за успеха 2:1 над ЦСКА-София. 


„Днес очаквам да получа последен отговор от Де Ноойер, на другите съм казал какво е становището на клуба. След като никой от тях не е променил решението си, няма нищо ново”, продължи Боримиров, 



„Дали ще има бюджет за селекция? Ще имаме утре Управителен съвет по тази тема. Ще поискам да станат ясни финансовите параметри, за да знаем докъде можем да се разпрострем.

Искам да съм наясно окончателно с кои футболисти ще съм през следващия сезон и после ще правим сметки”, завърши шефът, след като поднесе цветя на паметника на най-великия футболист на "сините".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews