Луис Суарес няма да празнува, ако вкара на Ливърпул

OFFNews 07 май 2019 в 12:02 2637 1

Снимка Instagram: Luis Suarez

Нападателят на Барселона Луис Суарес заяви категорично, че няма да празнува, ако се разпише във вратата на Ливърпул тази вечер.

Двата тима ще премерят сили на стадион "Анфийлд" в реванша от полуфиналите на Шампионска лига, като мърсисайдци ще имат изключително тежката задача да наваксат пасив от 3 гола след първия мач на "Камп Ноу".

Суарес пък сподели, че каталунците са научили своя урок след краха срещу Рома през миналата година, след като римляните победиха точно с 3:0 Барса в италианската столица и ги изхвърлиха от турнира.

"Поучихме се от грешките в миналото. Идваме на "Анфийлд" след тежък край на миналия сезон, който ни е останал в главите.

Не трябва да се залъгваме от първия резултат, тъй като Ливърпул може да накаже всяка грешка при нас. Отборът им беше финалист миналата година в турнира, а през тази година се бори за титлата в Англия.

Много съм благодарен на Ливърпул за всичко, което направи за мен и съм развълнуван, че се връщам тук. Няма да празнувам, ако отбележа тук, както не празнувах, когато вкарвах на Грьонинген с Аякс, когато гостувахме", каза Суарес.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови