"Марадона от Добринище" сравни Делио Роси със Стамен Белчев

OFFNews 03 октомври 2017 в 14:22 2580 2

Популярният с прозвището "Марадона от Добринище" халф на столичния Септември Борис Галчев обяви Левски за същия слаб отбор, какъвто е бил и преди идването на италианския треньор Делио Роси. Бившият играч на ЦСКА и капитан на ЦСКА-София направи това в интервю за телевизия BIT.

“За мен Левски са слаб отбор. Не искам да ги коментирам, защото няма да им стане приятно. Но ако някой българин беше треньор, няма значение дали е Николай Митов или някой друг, щеше да бъде разпънат на кръст след мачовете с Гълъбово и с Берое.

Ние българите сме малко чуждопоклонници. Не виждам разлика между Делио Роси и треньора на ЦСКА-София Стамен Белчев. Той си върши добре работата, уважават го“, каза Борис Галчев.

Той отказа да вземе отношение по въпроса за това кое ЦСКА е истинско - ЦСКА-София или ЦСКА 1948.

"Искам ЦСКА-София да стане шампион. Те го заслужават, най-вече феновете. Там изкарах важен период за мен като човек. Това е голям клуб. Има трепване у мен, когато говоря за ЦСКА.

Какви отношения да имаме с Гриша Ганчев? Не поддържаме връзка след разтрогването на договора, не са точно така нещата, както се изкараха по медиите. Повече беше раздувка на медиите.

ЦСКА има много богата история, аз не съм постигнал кой знае какви успехи с отбора - две купи и суперкупа. Има хора, които са дали живота си за клуба, аз съм една дребна частица от историята", заяви още Боби Галчев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7988

2

samocska

05.10 2017 в 16:36

Браво, Боби.
Между другото, авторът на статията е успял безупречно да ни предаде шизофренията, в която живее.
Само ЦСКА.

5784

1

Бабатунде

03.10 2017 в 15:01

Господа журналисти, той не е известен с този прякор, вие ни го пробутване. Това простовато момче е едно дърво, което тича много (адмирации за което) и не може нищо повече от това във футболно отношение. Кое му е марадонското ? Дрибъла, удара, центрирането, паса, бързината, игровата позиция ?
Невероятен играч, стигна до Динамо Букурещ и игра колко ? 10 мача ?
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки