Неймар поведе Бразилия към 1/4-финалите на Мондиала (видео)

OFFNews 02 юли 2018 в 18:50 3216 0

Снимка Facebook: FIFA World Cup

Бразилия се класира за 1/4-финалите на световното първенство, след като победи Мексико с 2:0. Първия гол за "кариоките" бе дело на Неймар, който се разписа в 51-ата минута. 2:0 направи Роберто Фирмино, малко преди последния съдийски сигнал, като в основата на попадението пак стоеше суперзвездата на Пари Сен Жермен.

Считани за аутсайдери в двубоя, мексиканците започнаха със самочувствие, но след това класата на южноамериканците си каза думата и те стигнаха до очакван триумф.

За "ацтеките" това е 7-о поредно отпадане на 1/8-финалите, но реално тимът трудно щеше да продължи напред. "Селесао" пък ще научи своя съперник в следващата фаза тази вечер от 21:00 часа българско време, когато Япония и Белгия излизат в осминафинална среща.

Футболистите на селекционера Тите се намират в страхотна серия от 15 поредни мача без загуба (11 победи и 4 равенства). Южноамериканците стартираха световното първенство колебливо с равенство 1:1 в Швейцария.

След това обаче "селесао" набра сериозна скорост и взе две победи с по 2:0 над Коста Рика и Сърбия и така завършиха начело в своята Група Е.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки