Президентът на Хърватия ще гледа мача с Русия като обикновен фен

OFFNews 06 юли 2018 в 11:27 14460 2

Хърватия може да се похвали с най-сексапилния и скромен президент в региона. Колинда Грабар-Китарович определено хваща окото на мъжката аудитория, а снимките й от почивка на море по бански станаха страхотен хит през 2015 година.

"Нима не искате такъв президент", гласяха повечето от коментарите.

Покрай Мондиал 2018 името на Колинда отново се завъртя в медиите. Тя впечатли със скромност. Пътува до Русия в икономична класа, настани се в трибуната за фенове, а не във ВИП-ложата и не отказа снимка с нито един фен.

Атрактивната дама се очертава да бъде и на трибуните за четвъртфинала срещу Русия, като отново ще се смеси с обикновения народ. Поведението й вероятно ще скандализира българските чиновници, които пръскат народна пара за полети с бизнес класа за съмнителни командировки, какъвто случай имаше наскоро.

Любопитното е, че Колинда Грабар-Китарович съвсем не е искала да се занимава с политика, а мечтата й е била да стане стюардеса, за да опознае света. Плановете й не се осъществяват, тъй като след завършване на училище заминава да учи в САЩ и се завръща в родината си със степен магистър по международни отношения.

На крехката 24-годишна възраст тя започва работа в министерството на науката и технологиите на Хърватия, 10 години по-късно става министър на външните работи, а пред 2015 -а печели и президентските избори. Не всички в Хърватия я обичат, тъй като не одобряват част от икономическите й реформи, но тя си остава най-популярният политик в страната.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

77927

2

El Commandante

06.07 2018 в 18:38

Taя на снимката е на Айс Т жена му бе тъпаци.

14048

1

voododoll

06.07 2018 в 12:32

Това на горната снимка не е тя, обаче... проверявайте си источниците
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки