Приемлив жребий за Лудогорец и Ботев, коварен за Левски

OFFNews 14 юли 2017 в 14:53 3019 0

Снимка Лудогорец

Лудогорец ще играе срещу победителя от двойката Апоел Беер-Шева (Израел)/ Хонвед (Унгария) в третия предварителен кръг на ШЛ, ако отстрани Жалгирис, разбира се, след загубата 1:2 като гост. Това отреди жребият в Нион днес.

Българите ще гостуват в първия мач, който ще се играе на 25/26 юли, а реваншът в Разград ще е на 1/2 август. Първата среща между Апоел и Хонвед завърши 2:1 в полза на израелския шампион, който бе домакин в този двубой. Така че шансовете са 50 на 50. И двете имена обаче не са стряскащи се. 

Хонвед е далеч от славните си години. силата на израелския футбол не впечатли снощи, когато Ботев измъкна 1:1 от Бейтар Йерусалим.

По-трудно ще е на Левски. "Сините" ще срещнат победителя от двойката Брьондби (Дания)/Вааса (Финландия) в третия предварителен кръг на Лига Европа. Разбира се, ако отстранят Хайдук след загубата 0:1.

Първият мач между Брьондби и Вааса завърши 2:0 в полза на датчаните. Не е трудно да ги определим за фаворити. Датският  клубен футбол е сериозен, видяхме как Копенхаген би без грижи Лудогорец през зимата.

Победителят от двойката Ботев срещу Бейтар Йерусалим бе изтеглена за съперник на португалския Маритимо. Островният тим е приемлив съперник, друг възможен беше Евертън с Уейн Рууни и още няколко трансфера за по 30 милиона паунда. Ботев устиска 1:1 в Израел и се готви за кървав реванш в Бургас.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки