ПСЖ плаче от съдията, призна и своя идиотизъм

OFFNews 09 март 2017 в 08:13 3204 1

Снимка Empics sport

В ПСЖ прехвърлиха голяма част от вината за загубата 1:6 от Барселона и върху немския съдия Дениз Айтекин. Но и признаха,  че  идиотщина да пуснеш 3 гола в последните 7 минути. Парижани отпаднаха в една от паметните битки на европейския футбол, въпреки че имаха преднина от 4:0 след първата среща.

"Показахме нашата идентичност, но само в определени моменти. Съдийството по мое мнение не бе добро. Реферът свири две дузпи на домакините, а на нас не даде чиста такава. Това без съмнение оказа огромно влияние върху крайния резултат и бъдещето ни в турнира", каза треньорът Емери.

"Вярвахме до последно, че можехме да продължим напред, но решенията на съдията бяха изцяло в наш ущърб и на практика той ни попречи да продължим напред.  Ди Мария и Кавани излязоха сами срещу вратаря, но пропуснаха много чисти положения за наше огромно съжаление.

На различно мнение беше Марко Верати, италианският халф на ПСЖ. "Барселона се класира заслужено. През първото полувреме домакините оказаха много силен натиск и за нас беше трудно да се противопоставим. След почивката заиграхме по-добре, но допуснахме трети гол. Не трябваше да допускаме да се стига до толкова нервен финал.

Голът на Кавани ни върна спокойствието. При този резултат размених няколко думи с играчи на Барса и те признаха, че няма какво повече да направят. Но това е футболът. Никога няма да забравя този мач. Трябва да намерим сили и да не униваме. Всички сме разстроени. Загубихме с 1:6 и вината не е в съдията, а в самите нас", заяви Верати.

Босът на ПСЖ Насер Ал Хелаифи също обвини германския съдия Дениз Айтекин за историческия резил. "Съдията на два пъти ни ощети при дузпите, но нямаме никакво оправдание. През първото полувреме ПСЖ на практика не игра", заяви Ал Хелаифи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

1

Denis Rizanov

09.03 2017 в 12:11

немския съдия Дениз Айтекин.

немския съдия Дениз Айтекин.

немския съдия Дениз Айтекин.

немския съдия Дениз Айтекин.

немския съдия Дениз Айтекин.

немския съдия Дениз Айтекин.

немския съдия Дениз Айтекин.

немския съдия Дениз Айтекин.


хошгялдиниз дойчланооглу!
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки