Васил Божков праща акциите на Левски по куриер на Тити

OFFNews 10 май 2020 в 18:00 6417 1

Финансовият благодетел на Левски Васил Божков е взел решение да се раздели с акциите на футболния клуб, обяви баскетболният треньор Константин Папазов в ефира на bTV.

"Искам да кажа едно огромно благодаря на г-н Васил Божков, който даде възможност да бъде спасен Левски. Той ми заяви в разговор по-рано днес, че ще прати другата седмица акциите в София с DHL и който трябва ще ме намери след това.

Огромно благодаря на г-н Божков, който доказа, че обича Левски и няма да го фалира", заяви Тити Папазов.

Той заяви, че ще преспи 24 часа и след това ще започне да спасява клуба. Тити категорично отхвърли възможността Валентин Златев да се окаже следващият спасител на синия клуб и призова да се спрат спекулациите с тази тема.

Ако Божков действително изпрати акциите на Тити, то той ще опровергае съмненията на бившия си съдружник Цветомир Найденов, който в публикация във Фейсбук заяви, че това няма да се случи. Според Найденов Божков бил последователен в едно - да не казва истината.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6145

1

kokoten

10.05 2020 в 18:18

Боже,Боже,Боже каква мъка,какво нещо...слъзливия помияр сега ще изригне фонтан от плюнка и нечленоразделни звуци(ама утре) и днес ще ни пощади от вонята която ще се разнесе от утре сутрин...честито,говеда....