По 12 часа без вода в части от столицата

OFFNews 23 март 2016 в 06:05 2799 0

"Софийска вода" ще прекъсне временно водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Заради изключване на уличен водопровод на бул. „Васил Левски" в район Средец на сухо за 12 часа - от 9 до 21 ч. ще бъдат живеещите по булеварда до ул. „Граф Игнатиев".

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Крушетата" в кв. „Курило" се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 20:30 часа на  ул. „Космонавт", ул. „Ливадски път", ул. „Александър Стамболийски", ул. „Чавдар войвода", ул. „Искърско дефиле".

Монтаж на спирателен кран на ул. „Воднянка" в кв. „Орландовци" ще е причина за спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа по ул. „Пет могили" от ул. „Орач" до ул. „Воднянка" и по ул. „Воднянка" от ул. „Пет могили" до ул. „Рояк". 

Поради диагностика на уличен водопровод на ул. „Юрий Гагарин"в с. Балша, ще спре водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на ул. „Юрий Гагарин", ул. „Свабода", ул. „Липа", ул. „Иван Денкоглу", ул. „Мир", ул. „Стара планина".

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ген. Иван Колев" в кв. „Кръстова вада" налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: по ул. „Ген. Иван Колев" от ул. „Проф. Марин Големинов" до ул. „Димитър Манчев".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews