Като стана кмет: Очакваме въпросите ви към Николай Гюров, кандидат в район Панчарево

OFFNews 05 октомври 2023 в 15:37 3440 5

Николай Гюров, кмет на район Панчарево

Николай Гюров ще бъде първият гост в подкаста на OFFNews "Като стана кмет".

Той е настоящият кмет на района и сега се явява като независим кандидат за втори мандат.

На предишните избори Николай Гюров отново се яви като независим и победи с голяма разлика кандидатът на ГЕРБ и братовчед на Йорданка Фандъкова Димитър Сичанов. Преди това Гюров беше три мандата кмет на софийското село Бистрица и доби национална известност с участието си в потушаването на големия пожар на Витоша.

Повече за Николай Гюров можете да научите и в страницата му във фейсбук.

Интервюто с него ще излъчим на живо във фейсбук страницата на OFFNews във вторник от 16 часа, затова - абонирайте се за нея. Веднага след това ще качим записа в канала на OFFNews в YouTube.

Очакваме вашите въпроси като коментар под тази статия, като коментар под ни поста във фейсбук или на имейл [email protected].

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1000

5

Защо така де случи със сдружението? Защо се обърна срещу Вас? Антония Шапкова ли е една от главните причини? Всички знаем ,че разпродаде земите в района... Още от времето, когато брат и беше архитект на района.

1000

4

Николай Борисов

10.10 2023 в 12:51

Четири години бяхте в нелегалност, а сега се появявате две седмици преди изборите.
Мислите ли, че хората ще се излъжат да ви изберат пак?
Кога ще възстановите приемния си ден? От няколко години не се срещате с граждани.
За 4 години НЕ реновирахте нито една детска площадка, а сега един месец преди изборите, разрушихте всички наведнъж.
Къде децата ще играят и къде майките да ги заведат?
Как ще обясните данните за разходването на бюджета на район Панчарево, че 90% от парите сте похарчили в Бистрица и Казичене и нищо за другите 8 села?
Лошото е, че и в Бистрица и Казичене не се вижда никакъв резултат от похарчените пари.

1000

3

Радослав Динев

10.10 2023 в 11:58

Г-н Гюров, за 4 години не ви видях нито веднъж по улиците на Панчарево, предполагам и до езерото не сте ходили нито веднъж. Ако твърдите, че все пак сте ходили, видяли ли сте каква разруха е в местността "Плажа". Видяхте ли пейките на поляната, между рибарника и ресторанта, как са паднали, а от бетонните саксии вместо цветя стърчат арматури. Няма къде да седне човек. В двора на вашата къща така ли е?

1000

2

Разочарован

10.10 2023 в 09:28

Г-н Гюров,защо през мандата си работихте единствено със зам.кметовете?Цялата администрация беше дискриминирана по какви причини?Общинска ли е земята продадена за изграждането на грандиозна сграда на брега на езерото непосредствено до сцената.Кой е собственика и защо вече няма достъп до тази част на брега?Защо умишлено бе покачен наема на фитнеса и ресторанта в непосредствена близост до въпросната сграда/хотел/?Вероятно за да се изгонят наемателите и да бъде усвоена от новия собственик на брега?

2000

1

КритичниМислене

06.10 2023 в 13:14

Здравейте, скоро се прие "ПУП - ПУР, ИПР И ПР НА М. "ОКОЛОВРЪСТЕН ПЪТ", М. "ДЕТСКИ ГРАД" И "ОТРЕЖДАНЕ НА ТЕРЕН В М. "ПАНЧАРЕВО - ДЕТСКИ ГРАД"". Какви планове има за останалата малка част от м.Детски Град в карето м/у ул.Понор и Саморовско шосе, където попадат Синият Кръст и УчилищеСредПриродата? Там имаме проблем с непрокарана улица и ВиК тръби и т.н,които минават през парцелите на собственици. Дали има план да се оправи улицата и да се прокара отдолу цялата инфраструктура?Благодарим предварително.
 
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews