Юлия Стаматова хвърли дрехите, любовта с Анисе й стига (снимки)

OFFNews 20 февруари 2017 в 21:38 27098 1

Тенисистката Юлия Стаматова се разгорещи и захвърли дрехи в последните си снимки. Полите стават все по-къси, но дамата има какво да покаже. За нещастие на родните мачовци на прелестната Юлия се радва Абел Анисе, футболистът на Лудогорец.

Тя е родена в Инсбрук, Австрия, а той в Антананариво, сред водите на Индийския океан.  Абел Анисе Андрианантенайна, както е пълното му име, е вече достатъчно известен футболист у нас с екипите на  Черноморец, ЦСКА, Ботев и Лудогорец.

Още преди Коледа тенисистката и футболистът споделиха публично връзката си със снимки в социалните мрежи. А това, че дишат чрез спорта, ги прави още по-влюбени и сплотени. "Абел е уникален човек и страхотен спортист. Много сме щастливи заедно!", сподели пред "Меридиан Уикенд" красивата Юлия.

"Гледала съм на живо негови мачове, разбира се, както и той - мои. Подкрепяме се максимално. Той е винаги до мен. И преди съм обичала да гледам хубави футболни мачове. Сега обаче съм фен единствено на Лудогорец и Абел", категорична е тенисистката.

Явно Анисе е хлътнал до уши, поне по снимките личи така. Дали заради любовта, или заради нещо друго, но той се разсея срещу Копенхаген и си мушна автогол. Разбираме го, как да не мислиш за момиче като Юлия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови