Спряган за трансфер в Левски написа песен за карантината

OFFNews 30 април 2020 в 21:22 3511 0

Спряганият за трансфер в Левски в края на 2019 година исландски халф Гудмундур Тораринсон записа песен за карантината.

28-годишният футболист в момента е играч на Ню Йорк Сити, а градът е сред най-тежко засегнатите от коронавируса в САЩ и мерките за самоизолация са много строги. Нищо чудно, че Тораринсон реши да повдигне настроението си с музика.

Гуди, както го наричат в САЩ, пристигна в Ню Йорк Сити през януари и извънредните мерки го завариха едва установил се. Така музиката се оказа единственият му приятел в града, който никога не спи, освен по време на пандемия. Любопитното е, че той впечатли с уменията си в музикално отношение още при представянето си в отбора, когато изпълни впечатляващо песента So Sick на Ne-Yo и накара целия отбор да запее с него и да го аплодира.

"Музиката е моето най-важно и единствено хоби извън футбола. Само ми дайте китара и ще ви покажа", казва играчът в първото си интервю.

През 2018 година Тораринсон достига до полуфиналите на Евровизия с песента си "Цветове".

Гудмундур не е единственият музикант в семейството. Брат му Инголф също е играл футбол, но се отказва на 30-годишна възраст и започва музикална кариера. Негово парче стои девет седмици начело на исландската музикална класация.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови