Книгата ''Време и всичко'' на Андрей Райчев и Александър Андреев със свободен достъп

OFFNews 09 януари 2023 в 12:22 2672 1

Корицата на

Снимка Институт "Иван Хаджийски"

Корицата на "Време и всичко" от Иван Кулеков

Свободен достъп до нашумялата книга-разговор „Време и всичко“ дава Институтът по социология „Иван Хаджийски“. Книгата на Андрей Райчев и Александър Андреев беше публикувана през 2017 г. от издателство „Жанет-45“ и са базира на интервюта на журналиста със социолога. Предговорът е на проф. Александър Кьосев.

„Жанет-45“ любезно предостави файла на книгата. Тя може да бъде изтеглена свободно за четене ТУК. В същото време, който иска да се наслади на хартиеното издание, все още има шанс да го направи. Последни екземпляри на книгата, която преди време претърпя и нов тираж, са откриваеми в мрежата. Това е възможността текстът да се прочете в симбиоза със знаковите корица и коментар на Иван Кулеков, както и с коментарите на д-р Николай Михайлов, Иван Кръстев, Александър Кьосев, Кънчо Стойчев, Любен Дилов.

Андрей Райчев представя вижданията си с присъщия неподражаем разказ на „човека с теории за всичко, което се случва, се е случвало и ще се случи в света и със света". Закачката е на Иван Кръстев, който е и автор на послеслова на книгата. Кръстев се оказва вдъхновителят на идеята Александър Андреев да направи книгата-интервю с Райчев.

Книгата имаше няколко тиража и продължава да предизвиква дискусия. Институтът „Иван Хаджийски“ ще информира за актуалните проекти на Андрей Райчев и Кънчо Стойчев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки