14-ти летен фестивал Опера в парка е само за деца

OFFNews 01 юни 2023 в 16:15 1572 0

Опера в парка

Снимка Софийска опера и балет

Опера в парка

За 14-та година фестивалът "Опера в парка" ще стартира на 24 юни в парка на Военна академия "Г. С. Раковски" с "Концерт за бебоци". Тази година програмата в парка на Военната академия е насочена изцяло към децата.

С голямо въодушевление младите артисти играят за децата през цялото лято. Незабравими остават срещите с любимите приказни герои Червената шапчица, Мечо Пух, Трите прасенца, Вълка, Шегобишко и много други.

Програмата можете да разгледате ТУК.

Разнообразният афиш от детски опери и концерти за бебоци дава възможност на децата и техните родители да възприемат по нов креативен, нетрадиционен и модерен начин сценичните послания. Прецизното програмиране на фестивалния афиш демонстрира вкус и разнообразие на спектаклите, в които се изявяват виртуозни певци и инструменталисти. В афиша са включени представления, които дават възможност за непосредствен контакт с децата и в естествената среда на парка те имат различно преживяване.

"Постиженията на Софийската опера отдавна са забелязани от световната публика и специализираната преса. Нашата цел е да вървим успешно напред, въпреки предизвикателствата на времето", казват организаторите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки