Американската метъл група Emmure идва в България на 10 юли

ОFFNews 10 април 2018 в 14:49 2260 0

Американската метъл формация Emmure идва за първи път в България за концерт през лятото на 10 юли в стoличния клуб "Mixtape 5".

Това е само седмица след концерта на друга актуална екстремна метъл група, която бе обявена малко пo-рано – австралийците Thy art is murder.

Билетите и за двете събития са на цена от 25 лв. Пасовете могат да бъдат закупени от мрежата на www.bilet.bg - http://www.wrongevents.bilet.bg/; каси - www.bilet.bg/каси и магазини "На Тъмно". В деня на събитието и на място ще струват 30 лв.

Emmure са създадени през 2003 г. в Ню Фейрфилд, САЩ. Групата е определяна като деткор, ню метъл, метълкор и алтърнатив метъл. Frankie Palmeri, който е и единствения оригинален член, твърди, че е повлиян от деведесетарските групи като Limp Bizkit, Korn, Nine Inch Nails, Slipknot и Converge. За 15 годишната си история Emmure имат издадени 7 дългосвирещи албума, като последният е от 2017 с наименованието 'Look at Yourself'.

Освен, че свирят на най-големите рок и метъл фестивали в света, през годините, бандата участва в турнетa с Five Finger Death Punch, Killswitch Engage, Parkway Drive, The Word Alive, Suicide Silence, August Burns Red, Thy Art Is Murder, VEIL OF MAYA, Upon A Burning Body, Asking Alexandria и други.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков