Без фотоапарати на концерта на Анатема в София

ОFFNews 10 ноември 2015 в 15:35 1997 0

Анатема.

Анатема се завръщат у нас тази седмица. Групата пристига в София утре, на 11 ноември, за да изнесе един супер специален акустичен концерт на най-престижната сцена в София - в зала "България".

Вратите ще бъдат отворени за зрителите в 19:00, а шоуто започва в 20:00 без подгряващ артист.

В залата няма да бъдат допускани фотоапарати и камери. Поради тази причина не са акредитирани и професионални фоторепортери, а само пишещи журналисти. Всички медии, които заявят желание, ще получат снимки след концерта.

Причините за ограниченията са комплексни - политика на залата, правила на групата, плюс удобство на зрителите, които едва ли ще се радват на гора от фотографи пред тях. Не забравяйте, че местата са седящи. 

Ограничено количество билети все още се намира в системата на Eventim, а в случай, че останат - утре ще бъдат с по-висока цена от 5 лв във всяка категория. Всеки билет е с номерирано място.

Шоуто отново ще бъде организирано от радио "Тангра мега рок", както и предишните два спектакъла на британската група у нас - пак в зала "България" през 2010 (първият метъл концерт в историята на тази сцена) и в "Античния театър" в Пловдив през 2012.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови