CHOP SUEY и MACHINE HEAD UK с концерт в София

OFFNews 13 април 2023 в 08:33 1051 0

CHOP SUEY и MACHINE HEAD UK

Снимка BGTSC

CHOP SUEY и MACHINE HEAD UK

Вечер с творчеството на SYSTEM OF A DOWN и MACHINE HEAD ще се състои на 8 октомври в столичния клуб Микстейп 5, съобщиха организаторите от BGTSC.

CHOP SUEY e ALL-STAR трибют на SYSTEM OF A DOWN от Обединеното кралство.

В състава на групата са легендата Сам Тотман (бас) от Dragonforce, барабанистът Андре Джойзи от Breed 77 и китаристът Tommy H от пънк легендите Anti-Nowhere League. Харизматичните вокали са на Мартин Джаксън от Confyde.

След приключилите успешни турнета в Австралия, Нова Зеландия, Хърватия, Сърбия, Холандия, многобройните участия в Обединеното кралство и на фестивали, групата се отправя към Франция, Германия, Румъния, Унгария и много други европейски държави. В момента CHOP SUEY е водещата група, отдаваща почит към творчеството на SYSTEM OF A DOWN!

MACHINE HEAD UK се завръщат след шест годишно прекъсване.

Вече бивши членове на групата са легендите на китарата Ричард Шоу от Cradle of Filth и Бен Кристо от The Sisters of Mercy.

В момента вокалист на групата е Рич О’Донъл от Karybdis. Шоуто на бандата е фокусирано върху емблематичните за MACHINE HEAD ‘90 и ‘00-те години.

Билетите са вече в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Цената на пропуска до 10-ти април, включително, ще бъде 20 лева! От 11-ти април и до деня на концерта ще е по 25 лева. В деня на събитието и на входа на клуба - 30 лева.

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет.
Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки