Фенка на Star Wars обвини Рей, че е нереално слаба и комплексира жените

OFFNews 11 март 2016 в 16:09 11704 4

Дейзи Ридли.

Потребител на Instagram публикува снимка на Рей от седми епизод на "Междузвездни войни", изиграна от 23-годишната Дейзи Ридли, с текст към нея: "Не мога да повярвам, че налагам такива нереалистични очаквания към момичетата. Кой ме избра за ролята изобщо? Не знаят ли, че истинските жени имат форми?"

Обвинението предизвика отговора на актрисата, която директно писа под публикацията:

"Истинските жени се срещат във всякакви форми и размери, всякакви етноси, всякакви нива на смелост, имат семейства, нямат семейства. Аз съм истинска жена, както е истинска и всяка една друга жена на този свят".

Потребителят обаче изтри снимката си, под която Ридли коментира, и затова актрисата пусна съобщение на собствения си профил.

"Няма да се извинявам за това как изглеждам, какво казвам и как си живея живота, защото това, което се случва вътре в мен е много по-важно и аз се стремя да бъда възможно най-добрата версия на себе си, дори да се препъвам по пътя към това", написа тя.

Актрисата допълва, че хората трябва да се радват, че са заедно, да се обичат едни други и себе си, да работят усилено и да бъдат възпитани, като подчерта, че не е искала "горкият човек", който я критикува, да бъде подложен на напрежение: "Цялото ми послание е за това да бъдем възпитани, затова, моля, въздържайте се".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки