Концертът на ФСБ в Пловдив се мести на 5 септември

28 август 2013 в 13:22 1220 0

Легендарните ФСБ
Легендарните ФСБ

Концертът на ФСБ в Античния театър в Пловдив ще бъде преместен с един ден по-късно, а именно българските рок легенди ще забият на 5 септември.

Причините за изместването на концерта, са технически причини, съобщиха организаторите на специална пресконференция днес.

Мястото и часа остават същите. Билетите важат за новата дата без презаверяване.

При невъзможност да се посети концерта на новата дата, билетите могат да бъдат върнати не по-късно от 31 август, както следва:

- Билети, закупени от касата при община Пловдив и магазин Music Center могат да бъдат връщани на мястото, откъдето са закупени.

- Билети, закупени по интернет или от различна от изброените по горе каси могат да бъдат връщани на адрес София, ул. 6-ти септември 7а, Магазин "Дюкян Меломан". При невъзможност да се посети този магазин, молим да се свържете с нас на [email protected], за да уговорим възстановяването на сумата по банков път.

Музикантите от ФСБ обещаха уникално двучасово шоу на своите почитатели.

Специално за пловдивската публика вълците от ФСБ са подготвили парчета които винаги са искали да изсвирят на живо, но поради различни причини не са могли. Но сега пловдивчани единствени ще могат да се насладят на тези парчета в неповторимата и вълшебна атмосфера на Античния театър.

Билети за спектакъла може да закупите в мрежата на "Тикет Плюс"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови