Легендарният сериал "Туин Пийкс" се завръща

Ивайло Анев 06 октомври 2014 в 20:39 9650 2

Режисьорът Дейвид Линч намекна за завръщането на култовия сериал "Туин Пийкс".

„Скъпи приятели в Туитър: дъвката, която обичате, ще се върне на мода!“ (Dear Twitter Friends: That gum you like is going to come back in style!). Това е фраза на главния герой от сериала - агент Дейл Купър, която той произнася в последния епизод. Статусът е придружен с хаштаг damngoodcoffee (“дяволски хубаво кафе“ - любима фраза на агент Купър). Същия коментар в социалната мрежа публикува и съавторът на Линч от поредицата – режисьорът Марк Фрост.

"Почитателите на шоуто, които се почувстваха ограбени от края му преди всички тези години, ще харесат продължението. Надяваме се, че и много други, които не са били още в Туин Пийкс, ще бъдат също толкова заинтригувани."

Сериалът, в който агентът на ФБР Дейл Купър разследва странната смърт на гимназистката Лора Палмър в привидно обикновеното и спокойно американско градче Туин Пийкс, спря след два сезона, излъчени през 1990 и 1991 г. в Щатите и скоро след това в България.

Оттогава слуховете и надеждите за неговото възраждане не са прекъсвали, въпреки многократните изявления на Линч в полза на обратното. По-рано през годината режисьорът пусна на пазара блу-рей бокс сет с всички епизоди и неизлъчвани материали от поредицата и игралния филм "Огън, следвай ме".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews