Над 50 независими автори в първото за годината издание на Mish Mash Fest

Пролетното издание на фестивала ще се състои на 5 и 6 март 2022 г. в Ларгото на София

OFFNews 02 март 2022 в 10:13 3604 0

На 5-ти и 6-ти март 2022 г. Mish Mash Fest – Spring Edition отново ще събере на едно място най-добрите независими автори и художествени марки от България.

Организаторите на форума, с подкрепата на Столична Община приветстват пролетта ще представят творбите си под куполите на ЛАРГОТО в София, където творчеството и културата ще бъдат на своя територия.

Над 50 елитни автори ще представят ръчно изработени бижута, керамика, натурална козметика, авторски дрехи, интериорни решения, книги и още много произведения на приложното изкуство.
За децата ще има книжки, играчки, детски ателиета и творчески занимания.

Mish Mash Fest – Spring Edition ще посреща посетители и в двата дни от 10.00 до 18.00 часа, като ще можете да купите произведение на изкуството, както с пари в брой, така и с карта. Присъствието на феста ще Ви гарантира и лично запознанство с голяма част от авторите, които ще са щастливи да Ви разкажат повече за себе си и творчеството си.

Със своите над 44 издания и над 6-годишна история, Mish Mash Fest се наложи като един от най-успешните и влиятелни базари на независими лейбъли и хендмейд автори – тяхната прецизна селекция привлича на всяко издание на фестивала хиляди ценители на красотата и авторските произведения.

Цялата информация за Mish Mash Fest – Spring Edition ще намерите на този линк:

От лятото на 2020 функционира и  - онлайн маркетплейс платформа, на която творците предлагат дигитално своите произведения - www.mishmashfest.com

Снимка: Станислав Димитров

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!