9-годишно дете е пострадало при катастрофата на магистрала Хемус

OFFNews 31 юли 2018 в 12:15 2087 0

9-годишно дете е пострадало при катастрофата на магистрала Хемус

9-годишно дете е пострадало при катастрофата на автомагистрала „Хемус“ край Нови пазар. Това съобщиха от ОДМВР - Шумен.

Сигналът за произшествието е подаден в 09.12 часа днес в оперативната дежурна част на ОДМВР. Съобщено е, че на автомагистрала „Хемус“, малко след бензиностанцията край Нови пазар е възникнал пътен инцидент. На място са насочени екипи на полицията, пожарната и спешната помощ. При пристигане е установено, че произшествието е възникнало между лек автомобил с пернишка регистрация и товарен автомобил с варненска.

По първоначална информация водачът на лекия автомобил, който е пътувал в посока към Шумен е застигнал товарния автомобил и се е ударил в задната му част. В резултат на удара товарният автомобил се е преобърнал на пътя.

В МБАЛ - Шумен за преглед е откарано 9- годишно дете, което е пътувало в лекия автомобил. Детето е с контузия на главата, контактно. Извършват му се изследвания в болничното заведение. Водачите и на двата автомобила са правоспособни, тествани са за алкохол, наличие не е отчетено. Работата по изясняване на причините довели до инцидента продължава, на място се извършва оглед. Движението се пренасочва по пътя Русе - Варна. Водачите да шофират с разумна скорост.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови