Мъж и жена бяха открити мъртви в автомобил в Пампорово

OFFNews 14 февруари 2018 в 09:47 7939 4

Двойно убийство в Пампорово тази нощ

Двойно убийство е извършено тази нощ в лек автомобил на пътя в курорта Пампорово, съобщава БНР.

Пред националното радио директорът на Областната дирекция на МВР Николай Димов каза, че сигналът за инцидента е получен минути преди полунощ:

Около 23.25 часа на тел 112 е получено съобщение, че в курортен комплекс Пампорово, между хотел и вилно селище, в лек автомобил, на пътното платно, има труп на мъж с кръв по лицето. На място веднага е изпратен екип на полицията, който установява, че в автомобила, който е с пловдивска регистрация, има трупове на мъж и на жена, с видими огнестрелни рани по телата и на двамата. Екип на Спешна медицинска помощ е констатирал смъртта. На място е изпратена дежурна оперативна група на Областна дирекция РПУ – Чепеларе, извършен е оглед и е образувано досъдебно производство.

Автомобилът, в който са открити труповете, е марка "Ауди" ТТ, съобщава БНТ. Мъжът е на видима възраст около 50, а жената на 40. Намерен е и пистолет.

Пред "Фокус" говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова каза, че най-вероятно става въпрос за убийство и последвало самоубийство с пистолет „Макаров“. „Мъжът е на 48 години, а жената на 41 години. По-късно Окръжната прокуратура в Смолян ще даде брифинг“, допълни тя.

Към момента няма яснота дали става въпрос за двойно убийство, за убийство, или самоубийство, обясниха запознати със случая.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови