Объркване със самоличността на загиналите в катастрофата при Скопие

OFFNews 03 април 2019 в 00:22 44144 0

Снимка МКД

Разбилият се самолет.

Голямо объркване настана около самоличността на загиналото семейство в самолетната катастрофа, която стана по-рано днес близо до Скопие, при която с малък частен самолет "Чесна П210Н" загина семейство с 2 деца.

Македонски медии съобщиха, че загиналите са Георги Ангелов Бошнаков (роден през 1970 г.), съпругата му Калина Цонева Корнажева (1972 г.) и двете им дъщери Гергана Георгиева Бошнакова (2005 г.) и Биляна Георгиева Бошнакова (2000 г.).

Скопската агенция МКД идентифицира загиналия като шеф на отдел "Информационно обслужване" на Агенцията по вписванията. Това веднага бе цитирано по българските медии. Минути след това Георги Бошнаков написа във Фейсбук, че е жив и здрав и вероятно става въпрос за объркване на имената. Също така той уточни, че вече не работи в Агенцията по вписванията. Той е бил уволнен от там, след което възстановен на работа от съда, но по собствено желание не се е завърнал на поста.

Предположенията са, че загиналият му съименник има бизнес с рециклиране, но това също не е потвърдено. Към момента все още липсва ясна информация за това с какво се е занимавал загиналият със семейството си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови