Подновяват се акциите срещу битовата престъпност

OFFNews 24 май 2020 в 22:01 2940 0

Снимка БТА

Специализираните полицейски операции за превенция на битовата престъпност и на другите видове закононарушения продължават, както преди извънредното положение.

Това обявиха във Варна главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов и апелативният прокурор Владимир Чавдаров, цитирани от БНР. 

“С главния прокурор сме си поставили амбициозната цел - не че статистиката ни е лоша, но в края на годината тя да бъде в съвсем други цифри“, обеща Ивайло Иванов.

“Основните приоритети, които бяха поставени във връзка със съвместните специализирани полицейски операции под наблюдението на Прокуратурата на Република България по отношение на битовата престъпност, по отношение на лицата с две и повече досъдебни производства, по отношение на разпространение на наркотици, и по отношение на нарушенията на Закона за движение по пътищата – техният интензитет беше намален с оглед извънредното положение. Сега с наши разпореждания са възобновени, изготвени са съответни графици по областни градове“, каза Владимир Чавдаров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови